FreeFly Basic

Hei, og velkommen til Freefly Basic 2009

Bli med oss til solfyllte Spania, nærmere sagt Sevilla. Vi reiser nedover 27. mars og returnerer 13. april. Dette er en nydelig by som ligger syd i Spania, Sevilla er hovedstaden i den autonome regionen Andalucía og innehar ca 700.000 innbyggere. All moroa vil foregå på hoppfeltet SkydiveSpain som ligger rett i utkanten av byen. Alle deltakerene kommer til å få en fantastisk solfyllt tid her nede med masse hopping, coaching i Freefly fra noen av de dyktigste coachene i verden, masse moro med de andre deltagerene. Bli med å spise lammelår på Haystack, drikke øl til dagens video på hoppfeltet og annen moro som vi finner på underveis. Det kommer til å bli en fantastisk tur, og vi kan ikke garantere at du ikke blir brun. :)

Deltagerene vil bo på Apartours, som ligger i et tettsted ikke langt unna hoppfeltet, i retning mot byen. For de som var med i fjor, så er ikke dette så langt unna Luxseville der vi bodde i 2008. Apartours har rom med to senger, kjøkken(fullt utstyrt og med oppvaskmaskin!!!) og internet-tilgang. Det er også tilgang til badebasseng og tennisbane for de som liker dette. Dette leilighetskomplekset er skikkelig fint. (Tror sengene er mykere også).

For pdf om Apartours se:
http://skydivespain.com/Documents/Pdf/ApartourV5.pdf

Hver deltager vil få 55 hopp hver. 25 stk ”one to one” coachinghopp, 25 singelhopp samt 5 gruppehopp. Alle løft går til 15.000 raske føtter. Coachingen vil bli skreddersydd til hver enkelt deltager, og tilpasset ferdighetsnivå og ønsker. Gruppeorganiseringen vil organiseres av coacher, og dette vil gi hver enkelt deltager en unik mulighet til å bli organisert med et formål, å lære noe nytt i større formasjoner. Hva med å prøve din første hybrid, tube eller bli med på en stor tracking gruppe? Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter grenser.

Hver enkelt deltager vil i tillegg ha muligheten til å kjøpe flere singelhopp til bare 18 Euro per hopp. (Normalpris Singelhopp: 25euro)

Som coacher vil vi ha med SKYWALKERS og HELIX, som er instruktører av verdensklasse. Vi vil også utvide etter behov med flere coacher, navn vi har for hånden er Jim Harris, Andrew Lovemore, philippe, Jostein samt noen andre overraskelser.

Prisen for denne herligheten vil som i fjor kun komme på 30.000 kroner.

Vi har også noen flere overraskelser på lur, flere detaljer kommer etter hvert.. Følg med!

PÅMELDING: Send mail med fullt navn, adresse, telefonnummer samt hopperfaring og ønsker for Basic (hva DU har lyst til å lære) til:

Mail: knroed@gmail.com
Telefon: 93 48 93 93

DE 30 FØRSTE PÅMELDT VIA MAIL ER SIKRET PLASS.. Vær rask, da plassene fylles fort opp.

Kontaktinformasjon landslagstropp; send gjerne mail og still spørsmål om det dere måtte ha på hjertet:
Daniel Fløysand: daniel.floysand@gmail.com
Christian grevstad: chrgre81@gmail.com
Marius Sotberg: marius.sotberg@gmail.com
Øyvind Goksøyr: oyvind.goksoyr@gmail.com
Roy Vegard Nilsen: royv.nilssen@gmail.com